Kurven er tom
 

Torchbearer Sauces

Torchbearer Sauces blev grundlagt af Vid , Ben og Tim; tre fyre i 20'erne med en evne til at lave velsmagende krydderier og stærke sauces og dermed også lækre opskrifter med dem. Udover at skabe en række sauces og opskrifter nok til at fylde en hel bog, så bemærkede de sig med verdens første habanero cheesecake.

Så hvordan startede Torchbearer spørger du? Tja, ligesom mange andre opfindelser, startede saucene som et lykketræf. Vid og Ben havde masser af ekstra Habaneros i deres haver, som de ikke ønskede skulle gå til spilde. Som resultat, besluttede de at skabe en habanero konservering. Den endte med at smage bedre end alt andet på markedet, så naturligvis ville de dele det med resten af verden.
 
Bevæbnet med midlertidige etiketter og deres første fulde parti sauce, var det nu tid til at se, om verden var klar. De tog til Cajun Hot Sauce Festival i Louisiana og vandt tre nationale priser med deres saucer. Flere priser begyndte at komme , og det varede ikke længe, før deres navn begyndte at komme ud.

Torchbearer - Oh My Garlic!
Torchbearer - Oh My Garlic!
Første gang udgivet i september 2011, og siden har de ikke været i stand til at stoppe med at lave den. Det er den mest lækre hvidløgs smag dine smagsløg har fornøjelsen af ​​at prøve. Brug denne Aioli på steaks, salater, pizza, i pasta sauce, hot wings, eller som dip til dine pommes frittes. Den eneste begrænsning er sat af din fantasi!
DKK 79,00
{EXTRAFELTERX}

Adresse

Hot Sauce Import I/S
Rudolph Wulffs Gade 17, 1TV
8000 Århus C
CVR: 3507 2179

NYHEDSBREV