Kurven er tom
 

Bigfat's hot sauce

Bigfat's hot sauces bliver produceret i Chicago. Alle deres sauces er lavet af helt naturlige og friske ingredienser. Altså ingen tilsætningsstoffer eller ekstrakt, og det kan smages. Kun de bedste råvarer bliver brugt, og det kendetegner smagen af disse sauces. De har en stor variation af smag og styrke, så der er noget for enhver smag.

Som prikken over i'et er alle deres sauces lav på indhold af natrium, og de er selvfølgelige glutenfri og veganer venlige.

Shake it. Use it. Love it. Repeat it. Bigfat's got your number!

Klik her for at høre hvad Jeremy fra Bigfat's siger om deres sauces.Bigfat's 1o8 Garlic Basil Hot Sauce
Bigfat's 1o8 Garlic Basil Hot Sauce
Heat: 7
En lækker og alsidig sauce med tomater, hvidløg, basilikum, løg og et lækkert, fyrigt spark fra habaneros, der hjælper med at vække dine trætte smagsløg.
DKK 79,00
{EXTRAFELTERX}
Bigfat's 3o8 Garlic Ginger Hot Sauce
Bigfat's 3o8 Garlic Ginger Hot Sauce
Heat: 7
Denne Thai inspirerede hot sauce, er sprængfyldt med... du gættede rigtig; hvidløg og ingefær. Stærke Habaneros, søde gulerødder og syrlig citrongræs frembringer kærligheden. Kraftig styrke. God smag. En fantastisk hot sauce!
DKK 79,00
{EXTRAFELTERX}
Bigfat's 7o8 7 Pot Citrus Hot Sauce
Bigfat's 7o8 7 Pot Citrus Hot Sauce
Heat: 9
Oplev en eksplosion af citrus smag, som den skyller ind over dig! Lige som du tror det er slut, kommer den udsøgte bølge af varme fra de friske Trinidad 7 Pot chilier, som er en af de stærkeste chilier.
DKK 79,00
{EXTRAFELTERX}

Adresse

Hot Sauce Import I/S
Rudolph Wulffs Gade 17, 1TV
8000 Århus C
CVR: 3507 2179

NYHEDSBREV