Kurven er tom
 

High River Sauces

High River Sauces er stiftet af musik veteranen og heavy metal kogebogs forfatteren Steve Seabury. Hans bog, Mosh Potatoes, indeholder masser af opskrifter fra nogle af de største rock- og heavy metal bands i verdenen.

Mens han skrev denne kogebog, fandt Steve ud af, at hans passion for mad blev delt af mange af hans idoler i musik industrien. Han ville dele hans passion for mad og musik med så mange som muligt. Det blev til High River Sauces.

Hans sauces bliver lavet af de bedste økologiske produkter, og hver eneste flaske er spækket med så meget smag, at dine smagsløg vil opleve en ægte rock & roll eksplotion!

Klik her for at høre hvad Steve fra High River Sauces siger om deres sauces.High River - Foo Foo Mama Choo
High River - Foo Foo Mama Choo
Heat: 10
Denne sauce er en blanding af krydderier kombineret med hemmeligheder langt ude vest fra, til dalene i syd øst. Du vil nyde den krydrede søde smag af ristede peberfrugter, tomater og hvidløg, komplimenteret af en smule frisk ingefær. BAM! Din krop, sind og sjæl bliver opslugt af brændende helvede og en blomstrende smag af de hotteste chilier i verden; The Smokin 'Ed Carolina Reaper.
DKK 94,00
{EXTRAFELTERX}
High River - Hellacious
High River - Hellacious
Heat: 8
Denne hot sauce er robust og fed med ekspressiv smag. Med den unikke kombination af chili og en række af krydderier, vil denne sauce pirre dine smagsløg til en ny, kulinarisk oplevelse. Djævelsk vanedannende på din burgere, bøf, kylling, svinekød eller pizza.
DKK 78,00
{EXTRAFELTERX}
High River - Rogue
High River - Rogue
Heat: 8
Den samvittighedsløse blanding af de hotteste chilier i verden. Den unikke kombinationer af blodappelsin, æbler og pærer gør, at denne sauce er meget værdsat af dem der søger de stærkere hot sauces. Rogue fanger alle de eksotiske blandinger, som du altid har ønsket i en gourmet sauce.
DKK 94,00
{EXTRAFELTERX}
High River - Tears Of The Sun
High River - Tears Of The Sun
Heat: 7
Dette er en lækker og farlig blanding af habanero chili og tropiske frugter. Dine smagsløg bliver mødt af sødme, og som solen stiger op på en varm sommerdag, ligeledes vil varmen brede sig! Hvis din mad er råber om hjælp ... råber den efter Tears of the Sun!
DKK 78,00
{EXTRAFELTERX}

Adresse

Hot Sauce Import I/S
Rudolph Wulffs Gade 17, 1TV
8000 Århus C
CVR: 3507 2179

NYHEDSBREV