Kurven er tom
 

Fantastiske hot sauces fra hele verden


Vores mål er at give danskerne adgang til en verden af vidunderlige hot sauces. Vi bryster os med, at vores sortiment ligger langt over standarden af de typiske bitre eddikebaserede sauces, du normalt finder i butikkerne.

Vi har en filosofi der hedder: If we don't like it, we won't sell it. Alle varer i vores shop er nøje udvalgte og prøvesmagt, inden vi giver dem vores godkendelse. På denne måde er vi sikre på, at vi kan stå inde for vores sortiment.

Alle vores sauces kommer fra leverandører, der sætter stor ære i at lave de bedste naturlige sauces de kan præstere. De fineste råvarer og ingen unaturlige ekstrakter eller tilsætningsstoffer bliver brugt, og det kan virkelig smages.

Vi har sauces for alle. Er du til den milde variant med masser af god smag; så har vi det. Er du til den sindssyge stærke sauce der blæser sokkerne af dig; så har vi også det. Vi har et produkt der passer lige akkurat til dine smagsløg.

Så velkommen til en absolut vidunderlig verden af hot sauces! Vi håber i nyder vores sortiment lige så meget som vi selv gør.
Dine hot sauce kendere,
Martin, Thomas og Søren

 

Adresse

Hot Sauce Import I/S
Rudolph Wulffs Gade 17, 1TV
8000 Århus C
CVR: 3507 2179

NYHEDSBREV